Категории

Clinivet

Clinivet
Показване:
Подреждане по:
С не по-малко от 40% пилешко и 25% кафяв ориз, CLINIVET Adult Cat е идеална храна за вашата котка. CLINIVET Adult Cat  е храна  с високо съдържание на фибри, които улесняват преминаването  на погълнатите косми по червата в правил..
58.00 лв
CLINIVET Senior Cat е богата на прясно пилешко месо, което я прави лесно смилаема и приятна на вкус, идеална за по-старите и по-нервни котки. Тъй като с възрастта, черния дроб и бъбреците започват да функционират по-малко ефективно, козината става..
23.00 лв
С  не по-малко от 40% пиле и 25% ориз, Adult Cat CLINIVET е идеалната храна за вашата котка.   CLINIVET Cat е храна  с високо съдържание на фибри за да помогне на "почистване" на погълнатите косми по протежение на червата в правилна..
23.00 лв
CLINIVET Kitten  е храна, богата на прясно пилешко месо,  много лесно смилаема, и мънички гранули, подходящи за деликатната уста на котенцата.  Покритието от прясно пилешко върху всяка гранула прави храната неустоимо вкусна. CLINIVE..
23.00 лв
С не по-малко от 40% пилешко и 25% кафяв ориз, CLINIVET Adult Cat е идеална храна за вашата котка. CLINIVET Adult Cat  е храна  с високо съдържание на фибри, които улесняват преминаването  на погълнатите косми по ч..
22.00 лв