КУЧЕТА +-
КОТКИ +-

Консерва Dog LEOS Adult Chicken - хапки за Кучета в зряла възраст в сос с агнешко 415 гр.

2,65 лв.
  • Марка: Leo's
  • Кат. номер: GMO0811
+ -
Купи
Моля, изберете:

Chunks with Lamb – Adult-Хапки с агнешко – за кучета в зряла възраст

 

Пълноценна мокра храна за кучета в зряла възраст, формулирана според възрастта и физиологичното състояние на животното. Разработена, за да осигури специфично хранене с добавка на витамини A-D3-E. Приготвени на фурна хапки в вкусен сос, готови за консумация!

 

Хранителна информация

 

Състав: Месо и животински производни (агнешко 14%), зърнени храни, яйца и яйчни производни, производни от растителен произход, минерали.

 

Аналитичен състав: протеин 6,5%, влакнини 1%, мазнини 6%, пепел 3%, влага 80%.

 

Добавки: хранителни добавки /кг: Витамин А (ретинил ацетат): 1200 МЕ, витамин D3: 160 МЕ, витамин Е: (ал-рак-алфа-токоферилацетат): 5 мг.

 

Инструкции за употреба: Дневната дажба за куче в зряла възраст с тегло 10кг: 700 гр, може да се раздели на 2 хранения. Адаптирайте количеството според големината, активността и начина на живот на животното. Да се сервира при стайна температура. Уверете се, че винаги е налична прясна, чиста вода. Когато този продукт замества друг тип, препоръчително е да го въвеждате постепенно за период от поне 1 седмица. Съхранявайте на хладно и сухо място. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се използва в рамките на 2 дни. Не отваряйте, ако опаковката е издута. Храна за домашни любимци, не става за човешка консумация!

 

Консерва: 415 гр

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!