КУЧЕТА +-
КОТКИ +-

Iams

Пол Айъмс основал своята компания, базирана върху философията на иновациите и убеждението, че акцентът на съвременното хранене ще доведе до повишаване на качеството и на други храни за домашни любимци. От тогава ние подобряваме благосъстоянието на котките по целия свят чрез предоставянето на находчиви и силно питателни храни за домашни любимци.
 
Различен подход към храната за домашни любимци
 
A Different Approach to Pet FoodРазликите в нашите храни не се базират само на години научни изследвания и всеотдайност за здравето на котките. Тя идва от друг, иновативен начин на мислене за изисквания към храненето  и поведението на котките, както и за иновативен подход за стойността на модерните храни. Ние вярваме, че правилната диета може да направи невероятни неща за котките, като засилване на имунитета, подпомагане изгаряне на мазнините, да спомогне за поддържането на мускулите, насърчаване на храносмилателната система, помощ при загуба на тегло, намаляване на зъбния камък, дори в някои случаи чрез хранене да се подпомогне управлението на някои болести.
 
Ние бяхме първите, които:
Разгледаха храненето на котките като хищници
Разработиха сухи, базирани на животински протеин диети подходящи за нуждите на котките
Приспособиха храните към различните стадии от живота на котките, дори разработиха храна за малки котенца, която съдържа DHA, която спомага котенцата да растат умни и учащи се.
Разработиха формули, които отговарят на общите нужди на домашните любимци и техните собственици, като формулата мултикет за повече от една котка вкъщи, като формулата за по-възрастни котки.
 
Това е този тип на мислене, който ни направи лидери в производството на храни за домашни любимци и този тип открития е този, който оформи цялата индустрия за храни за домашни любимци. Ние държим няколко американски патента и е проведено изследване, което води до приемане на нашата концепция за модерно хранене по целия свят. Ние сме много горди от тези вноски, които са помогнали за подобряване на здравето на домашни любимци в целия свят.
 
Качество преди всичко
 
Quality FirstКачеството е в основата на нашия бизнес. Когато става въпрос за нашите продукти, ние използваме само висококачествени съставки. Нашето мото: никога не прави компромис. 
 
Ние спазваме невероятно високи стандарти за осигуряване на качеството и безопасността на нашите съставки, за да се уверим,     че нашите формули са здравословни и безопасни за домашните любимци. Ние настояваме за непрекъснати и строги проверки на съставките през целия производствен процес, от първите влезли камиони с хранителни съставки до момента, в който чувалите с храна напуснат предприятието. В момента текат повече от 120 изследвания за осигуряване на качеството на всеки чувал на Iams храни за домашни любимци. Ние също така изтегляме проби от всяка партида за пълен анализ на хранителните вещества и всички наши съставки се оценяват стриктно за качество и специфики за безопасност.
 
Това е тази отдаденост на иновациите и качеството, което Айъмс очертава, от нашите първи проучвания в храненето на домашни любимци до нашите високи стандарти за безопасност и тествани съставки, до нашите усилия, които полагаме котките по целия свят да живеят дълъг и здравословен живот.
Iams
марки
Подреди по