КУЧЕТА +-
КОТКИ +-

Hills Prescription Diet Metabolic + Mobility Mini - за кучета от дребни породи с наднормено тегло и ставни проблеми

41,90 лв.
  • Марка: Hill's
  • Кат. номер: 720022
+ -
Купи
Моля, изберете:

 

 

Разфасовки:

  • 1кг.-цена 41.90лв.
  • 5+1кг.-цена 115.00лв.

 

Hill's PRESCRIPTION DIET Metabolic + Mobility Mini - лечебна суха храна за кучета от дребни породи с наднормено
тегло и ставни проблеми, с пилешко.
Hill's PRESCRIPTION DIET Metabolic + Mobility Mini е клинично доказана храна за контрол на теглото и поддържане на ставите при кучета от дребни породи. Действа съобразно индивидуалния разход на енергия на кучето за лесно и ефективно отслабване и може да се ползва дългосрочно. PRESCRIPTION DIET Metabolic + Mobility Mini помага на кучетата да отслабнат по естествен път и подобрява подвижността само за 21 дни. Тази суха храна има апетитен пилешки вкус, който кучето ви ще обикне.
Дори малкото излишни килограми могат да засегнат качеството на живот на кучето и връзката му със семейството – излишното тегло може да намали времето за игра, да засегне подвижността и общото здравословно състояние за цял живот.
Сухата храна за кучета PRESCRIPTION DIET Metabolic + Mobility Mini е специално разработена от хранителните експерти и ветеринарните лекари на Hill’s да помага за отслабване и за поддържане на теглото и на ставите.
Храна, която доказано помага на кучетата да отслабнат Синергичният микс от съставки и хранителни вещества действа съобразно индивидуалния разход на енергия на кучето за лесно и ефективно отслабване.
Помага за поддържане на теглото и осигурява енергия за активна игра Високите нива омега-3 мастни киселини от рибено масло поддържат способността на кучето ви да ходи, тича и скача Помага на кучето да се чувства сито и доволно между храненията.
Важно е да продължите да храните кучето си с PRESCRIPTION DIET Metabolic + Mobility Mini и след достигане на идеалното тегло, за да поддържате теглото и подвижността му. 
Храна с отличен вкус, която преобразява живота на вашия любимец. Те разчитат на вас и затова ние се стремим да осигурим възможно найдобрата храна. Храната за кучета PRESCRIPTION DIET е научно формулирана да посрещне специфичните здравословни нужди на вашето куче, за да може то да живее дълъг и щастлив живот.
Нашите храни за домашни любимци се правят от най-висококачествените съставки. Тези съставки трябва да отговарят на нашите строги изисквания за чистота и съдържание на хранителни вещества.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!