КУЧЕТА +-
КОТКИ +-

Hills Prescription Diet Derm Complete - за кучета с хранителни алергии и алергии от околната среда, с ориз и яйца 370 гр.

11,99 лв.
  • Марка: Hill's
  • Кат. номер: 607709
+ -
Купи
Моля, изберете:

Hill's PRESCRIPTION DIET Derm Complete е единственото клинично доказано хранително решение за кучета с алергии както към храна, така и към околната среда, подкрепено от три клинични проучвания. Тази мокра храна за кучета с чувствителна кожа е с ограничен брой съставки и помага за справяне с алергии, суха кожа, сърбеж. Приготвена е с ориз и яйца и има неустоим вкус, който кучето ви ще обикне.
Hill's PRESCRIPTION DIET Derm Complete Environmental & Skin Sensitivities - мокра храна за кучета с ориз и яйца, е специално формулирана от хранителните експерти и ветеринарните лекари на Hilll’s, за да помогне да се справите с чувствителността на вашето куче към околната среда и към храната.
Формулирана, за да поддържа бариерната функция на кожата срещу дразнители на околната среда - целогодишно
Видимо заздравяване на кожата само за 21 дни при кучета с хранителни алергии.
Хранене, което доказано осигурява по-малко близане, чесане, тръскане на главата и зачервяване на кожата само за 28 дни (както се вижда в отворено проучване)
Високи нива на есенциални мастни киселини за насърчаване на здравето на кожата.
Важно е да продължите храненето с Hill's PRESCRIPTION DIET Derm Complete, за да предпазите кучето от бъдещи прояви, дори когато вече не показват признаци на кожни раздразнения. Вашият ветеринарен лекар ще ви разкаже повече за това как храните PRESCRIPTION DIET могат да допринесат за един щастлив и активен живот.
Храна с отличен вкус, която преобразява живота на вашия любимец. Те разчитат на вас и затова ние се стремим да осигурим възможно найдобрата храна. Храната за кучета PRESCRIPTION DIET е научно формулирана да посрещне специфичните здравословни нужди на вашето куче, за да може то да живее дълъг и щастлив живот.
Нашите храни за домашни любимци се правят от най-висококачествените съставки. Тези съставки трябва да отговарят на нашите строги изисквания за чистота и съдържание на хранителни вещества.
Давайте само препоръчаната храна PRESCRIPTION DIET. Преди употреба поискайте от ветеринарния лекар да ви даде конкретни указания за храненето на вашия домашен любимец. Вижте указанията за хранене на опаковката. Дневните препоръчителни дажби са само ориентировъчни.
При съмнение се консултирайте с ветеринарен лекар. Винаги оставяйте прясна вода за пиене.
За пръв път ползвате тази храна? Смесвайте увеличаващо се количество от новата храна с намаляващо количество от старата храна в рамките на 7 или повече дни. Винаги оставяйте прясна вода за пиене! Хранителните потребности на домашните любимци се променят с възрастта.
Консултирайте се с ветеринарния лекар при всеки преглед.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!