Категории

Шампоани и хигиена

Шампоани и хигиена
Показване:
Подреждане по:
Simple Solution Pet Bath Hand Mitts - Ароматизират и почистват козината, без да е необходимо да изплаквате. Изработени са от изключително дебел, устойчив на разкъсване, предварително навлажнен материал. Използвани са естествени съставки ка..
10.00 лв
CSI Urine Spray е безопасен и лесен за употреба.   Премахва ефективно неприятните миризми и петна.   Използва био-ензимна технология за атака на петна и миризми на молекулярно ниво. Наличието на естествени ензими означава, че ня..
23.90 лв
Подходящ за честа употреба без да нарушава състоянието на кожата и без да премахва натуралното омазнявне Със свеж мирис на лайка и добавено Алое вера за оптимално здраве на кожата Опаковка: 250мл. ..
13.50 лв
Beaphar Ferret & Rat е нежен шампоан за порчета и плъхчета със свеж мирис на бор, специално разработен за измие замърсяването и силната миризмa na домашен плъх или порче. Този шампоан е достатъчно мек, за да се използва постоянно през летнит..
12.65 лв
Chlorhexidine digluconate & TrisEDTA : хлорхексидинът има антобактериално действие и синергичен ефект с TrisEDTA. Zinc Gluconate-почиства,регулира мастната секреция и освежава кожата. Climbazole има антибактериално и противогъбич..
15.65 лв
Концентрат, елиминиращ дори най-проблемните и дългооставащи миризми. • перманентно елиминира дори най-упоритите миризми • като добавка към почистващите агенти • за използване върху големи повърхности - подове, стени,открити площи, клетки, ..
40.60 лв
Beaphar Stain Remover е специално формулиран за бързо премахване на петна причинени от домашни любимци. В добавка към идеалното почистване е ефективното унищожаване на патогенни. Спрея дава антибактериална защита за домашния ви любимец и ва..
19.70 лв
Beaphar Odor Remover е специално разработен за премахване на 99.9% от миризмите. Специални микроорганизми и ензими се борят с причинителите на миризми по биологичен начин. Осигурява дълготрайна свежест и антибактериална защита за Вашите дома..
19.70 лв
Beaphar Disinfectant Spray бързо и ефективно елиминира 99.9% от опасните бактерии. Може да се използва за клетки, кошчета, съдове за котешка тоалетна и пода в дома, играчки за домашни любимци, интериор на кола, съдове за храна и вода и други. Ефе..
24.40 лв
Шампоан с натурални и естествени активни съставки, като пшенични протеини, витамини от плодове, масло от мента - гарантират, че кожата и козината е защитена, жизнена, мека и бляскава.  За мини зайци, хамстери и други видове гризачи. ..
20.90 лв
Банята е необходима част от живота на една чинчила. Без ежедневните си бани чинчилата може сериозно да се разболее. Много важно е съдът в който се къпе да е с необходимата големина за да може тя свободно да влиза вътре и да се къпе.   Изра..
21.30 лв
За кучета, котки и други дребни животни За домашни любимци със страх от вода Удобен при пътувания Дезодорира и нежно почиства козината ..
7.90 лв
Указания за употреба: Течността излиза от флакона под формата на пяна. Когато използвате трябва да държите опаковката вертикално и да натиснете помпичката 2-3 пъти. Впръскайте пяната в дланта си и после леко и внимателно я разнесете по козината ..
22.60 лв
Essential Mousse® е представен в бутилка с не-аерозолна помпа и е първата почистваща и възстановяваща грижа, предназначена за честа употреба за кучета и дребни бозайници (зайци, порове, морски свинчета, хамстери, плъхове, мишки). …). Съставен със 100..
27.90 лв
Нежни почистващи кърпички за цялото тяло. Подходящи за кучета,котки,гризачи. ..
2.60 лв
Протеинов шампоан направен специално за чувствителна кожа, както на кученцата или по-големи кучета, така и за кучета със сезонен косопад или кучета с по-дълга козина.При редовна употреба, кожата и козината на кучето ще възвърне естествения си здрав в..
26.20 лв
за кучета, котки и други дребни животни със специален капкомер за лесно използване почиства и се грижи за ушите обезмирисява ги ..
11.00 лв
Шампоан сух пудра за кучета, котки, гризачи. 150гр. Това е продукт непредизвикващ алергични реакции. Благодарение на абсорбиращата си функция да попива праха и мръсотията, пудрата се маха чрез разресването на любимеца. Микроструктурата на продукта п..
17.50 лв
За кучета, котки и други дребни животни. Помага при сълзене на очите. За нежно отстраняване на петна, причинени от сълзене на очите. ..
9.20 лв