Категории

Шампоани и хигиена

Шампоани и хигиена
Показване:
Подреждане по:
Шампоан сух пудра за кучета, котки, гризачи. 150гр. Това е продукт непредизвикващ алергични реакции. Благодарение на абсорбиращата си функция да попива праха и мръсотията, пудрата се маха чрез разресването на любимеца. Микроструктурата на продукта п..
17.50 лв
Протеинов шампоан направен специално за чувствителна кожа, както на кученцата или по-големи кучета, така и за кучета със сезонен косопад или кучета с по-дълга козина.При редовна употреба, кожата и козината на кучето ще възвърне естествения си здрав в..
22.90 лв
за кучета, котки и други дребни животни със специален капкомер за лесно използване почиства и се грижи за ушите обезмирисява ги ..
11.30 лв
За кучета, котки и други дребни животни. Помага при сълзене на очите. За нежно отстраняване на петна, причинени от сълзене на очите. ..
9.80 лв
Beaphar Disinfectant Spray бързо и ефективно елиминира 99.9% от опасните бактерии. Може да се използва за клетки, кошчета, съдове за котешка тоалетна и пода в дома, играчки за домашни любимци, интериор на кола, съдове за храна и вода и други. Ефе..
24.40 лв
Beaphar Ferret & Rat е нежен шампоан за порчета и плъхчета със свеж мирис на бор, специално разработен за измие замърсяването и силната миризмa na домашен плъх или порче. Този шампоан е достатъчно мек, за да се използва постоянно през летнит..
12.65 лв
Подходящ за честа употреба без да нарушава състоянието на кожата и без да премахва натуралното омазнявне Със свеж мирис на лайка и добавено Алое вера за оптимално здраве на кожата Опаковка: 250мл. ..
13.50 лв
Beaphar Odor Remover е специално разработен за премахване на 99.9% от миризмите. Специални микроорганизми и ензими се борят с причинителите на миризми по биологичен начин. Осигурява дълготрайна свежест и антибактериална защита за Вашите дома..
19.70 лв
Beaphar Stain Remover е специално формулиран за бързо премахване на петна причинени от домашни любимци. В добавка към идеалното почистване е ефективното унищожаване на патогенни. Спрея дава антибактериална защита за домашния ви любимец и ва..
19.70 лв
CSI Urine Spray е безопасен и лесен за употреба.   Премахва ефективно неприятните миризми и петна.   Използва био-ензимна технология за атака на петна и миризми на молекулярно ниво. Наличието на естествени ензими означава, че ня..
26.00 лв
Essential Mousse® е представен в бутилка с не-аерозолна помпа и е първата почистваща и възстановяваща грижа, предназначена за честа употреба за кучета и дребни бозайници (зайци, порове, морски свинчета, хамстери, плъхове, мишки). …). Съставен със 100..
28.20 лв
Описание: Мокри кърпички за гризачи и малки животни Практично решение за бързо почистване на животното лосион с талк Те не предизвикват дразнене, защото са без алкохол В опаковка от 15 броя  ..
6.10 лв
Chlorhexidine digluconate & TrisEDTA : хлорхексидинът има антобактериално действие и синергичен ефект с TrisEDTA. Zinc Gluconate-почиства,регулира мастната секреция и освежава кожата. Climbazole има антибактериално и противогъбич..
17.00 лв
Банята е необходима част от живота на една чинчила. Без ежедневните си бани чинчилата може сериозно да се разболее. Много важно е съдът в който се къпе да е с необходимата големина за да може тя свободно да влиза вътре и да се къпе.   Изра..
21.30 лв
Simple Solution Pet Bath Hand Mitts - Ароматизират и почистват козината, без да е необходимо да изплаквате. Изработени са от изключително дебел, устойчив на разкъсване, предварително навлажнен материал. Използвани са естествени съставки ка..
10.00 лв
Шампоан с натурални и естествени активни съставки, като пшенични протеини, витамини от плодове, масло от мента - гарантират, че кожата и козината е защитена, жизнена, мека и бляскава.  За мини зайци, хамстери и други видове гризачи. ..
20.90 лв
За кучета, котки и други дребни животни За домашни любимци със страх от вода Удобен при пътувания Дезодорира и нежно почиства козината ..
7.90 лв
Указания за употреба: Течността излиза от флакона под формата на пяна. Когато използвате трябва да държите опаковката вертикално и да натиснете помпичката 2-3 пъти. Впръскайте пяната в дланта си и после леко и внимателно я разнесете по козината ..
22.60 лв
Концентрат, елиминиращ дори най-проблемните и дългооставащи миризми. • перманентно елиминира дори най-упоритите миризми • като добавка към почистващите агенти • за използване върху големи повърхности - подове, стени,открити площи, клетки, ..
40.60 лв