КУЧЕТА +-
КОТКИ +-

Eukanuba Veterinary Diets DERMATOSIS - за кучета с АЛЕРГИИ И КОЖНИ ПРОБЛЕМИ

76,70 лв.
  • Марка: Eukanuba
  • Кат. номер: 964877
+ -
Купи
Моля, изберете:
 
Терапевтичната диета, предписана от ветеринарен лекар може  ефективно да спомогне за лечението на множество
типове алергии и кожни и космени проблеми.
 
Ветеринарните диети Dermatosis на Eukanuba са 
формулирани за:
 
- Подобряване на състоянието на домашните любимци при кожни и космени проблеми
- Формулата на Eukanuba Veterinary Diets Dermatosis FP е доказано ефективна за намаляване на симптомите на 
алергии и атопичен дерматит*.
- Адресирана е към най-често срещаните прояви на кожни заболявания.
- Осигурява съставки, необходими за цялостното здраве и благосъстояние.
Състоянието на Вашия домашен любимец не е необичайно. Много кучета и котки проявяват алергии и други проблеми, свързани с кожата и козината. Обикновено симптомите се проявяват по следния начин:
 
- Сърбеж и зачервяване на кожата
 
- Кожни лезии
 
- Течащи очи
 
- Сърбеж и възпаляване на ушите
 
- Хапане на лапите
 
- Подпухнали лапи
 
- Постоянно облизване на определен участък
 
- Повръяане и/или разтройство
 
Съществуват няколко фактора, които поотделно или в комбинация могат да доведат до тези прояви. Те включват: паразити (бълхи), храна, мухъли, полен, прах, акари и/или други алергени от околната среда. Състоянието на Вашия любимец може да се влоши като изолиран инцидент, сезонно, а в някои случаи и доживотно.
Формулирани са с уникални източници на протеини и въглехидрати, заедно с прецизирани нива на мастни киселини. Диетите Dermatosis са адресирани към алергиите на Вашия любимец, като намаляват сърбежа, възпалението и дискомфорта. Кучетата и котките с алергии могат да изявят и с храносмилателни проблеми. Тези диети спомагат и за подобряване на гастрионтестиналното здраве и цялостното здраве и благосъстояние.
• Необичайни протеинови и въглехидратни източници (риба и картофи за кучетата и агнешко и ечемик за котките). Тези протеини се използват, защото повечето животни не са били изложени на тях чрез другите храни, което намалява шанса за алергична реакция.
• Омега-6:Омега-3 мастни киселини. Целевите нива на мастните киселини в тези диети доказано спомагат за хранително подобрение на сезонните, контактните и външните алергии, както и подобряват здравето на кожата
• Пълп от цвекло, средно фермeнтиращи фибри. Подобряват здравето на храносмилателната система чрез осигуряване на енергия на клетките, покриващи червата и подобряват качеството на хранозмилането
• ФОС (Фруктолигозахариди). Пребиотици, които спомагат за въстановяване и поддържане на полезната чревна микрофлора в храносмилателната система.
Вашият ветеринарен лекар ще Ви посъветва най добре как да се грижите за състоянието на Вашия любимец.
Състав:
Картофи, рибно брашно, сом, животински мазнини, сух пулп от цвекло, рибен пастет, дикалциев карбонат, калиев хлорид, натриев хексаметафосфат, DL-метионин.
 
 
Разфасовки:
  • 5кг., цена 76.70лв.
  • 12кг., цена 141.80лв.
 
 
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!