КУЧЕТА +-
КОТКИ +-

HYDRA PET SPA SENSES БАЛСАМ BLISS 1 ЛИТЪР

75,30 лв.
  • Brand: Hydra
  • Cat No: H-125
+ -
Buy
Please choose:

Балсамът Bliss е създаден за професионална употреба при кучета и котки от всички породи с всякакъв тип козина. Формулата съдържа екстракт от кокосова вода, който хидратира в дълбочина и освежава, придава блясък и мекота на козината, масло от сладък бадем, богат на омега 9, което осигурява хидратация, подхранване и подобрява еластичността на козината, в комбинация с липопротеинов комплекс, който хидратира и възстановява козината.

Употреба:
Изкъпете с шампоан Bliss и изплакнете добре. Сложете 20 гр балсам Serenity и го смесете с 20 капки Serenity Fortifying бустер (При малки породи със средно дълга козина. Нагласете количеството спрямо големината на кучето, но винаги е една капка от бустера на един грам балсам). Смесете ги добре до хомогенизиране и нанесете на козината, като масажирате по посока на козината. Оставете за 3 минути и изплакнете добре.

Предпазни мерки:
След смесване на балсама с бустер, сместа трява да се използва незабавно. Да се използва при животни на възраст над 4 седмици. Избягвайте поглъщане и директен контакт с очите. Пазете далеч от храна и директна слънчева светлина. Пазете от деца и животни. В случай на раздразнение, измийте обилно с вода. Продуктът може да промени цвета си, без да се нарушават свойствата му.

Състав:
Water/ Aqua, Cetrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Ceteraryl Alcohol, Fragrance, Polyquaternium-7, Prunus amygdalus dulcis (sweet almond) Oil, Lipoprotein Complex, Cocos nucifera Extract, Preservatives, Disodium EDTA and BHT.

Quick Order Without registration
I agree with terms and conditions and privacy policy of the site.
The order is sent. We will call you for more information.