КУЧЕТА +-
КОТКИ +-

Royal Canin DENTAL SMALL DOG -храна за поддържане на добра устна хигиена за кучета от дребни породи,1.5кг.

33,00 лв.
  • Brand: Royal Canin
  • Cat No: 646220
+ -
Buy
Please choose:
 
 
Кучетата от малки породи особено често страдат от проблеми с устната хигиена, като плаката и зъбният камък нерядко причиняват заболявания на венците. В тези случаи преминаването към специална ветеринарна храна понякога е неизбежно. Royal Canin Dental Special Small Dog е цялостна диетична храна за малки кучета на възраст над 6 месеца и с тегло до 10 кг, предназначена да подобри устната хигиена и да забави образуването на зъбен камък и плака. Същевременно специалните форма и текстура на крокетите подпомагат механичното почистване на зъбите при дъвчене. Свързващите калция компоненти в текстурата допълнително допринасят за предотвратяването на поява на зъбен камък. Приемът на Royal Canin Dental Special Small Dog може също така да намали зловонния дъх. Тъй като малките кучета често имат проблемна кожа и козина, рецептурата на тази храна включва патентован комплекс вещества, способстващи за усилването на бариерната функция на кожата.
Показания:
  • срещу зловонен дъх
  • ежедневни грижи за устната и зъбна хигиена на кучета с тегло под 10 кг
  • забавя образуването на плака и зъбен камък
Противопоказания:
  • сърдечна недостатъчност
  • хиперлипидемия
  • панкреатит
  • подрастващи кучета
Специфични свойства на продукта:
Ефект "четка за зъби": формата, текстурата и размерът на крокетите могат да способстват за механичното почистване на зъбите.
Профилактика срещу зъбен камък: свързващите калция компоненти противодействат на развитието на зъбен камък.
Защита на кожата: патентован комплекс укрепва бариерната функция на кожата.
Разреждане на урината: посредством увеличаването обема на урината се противодейства на образуването на струвити и калциеви оксалати.
Допълнителна информация:Оптималната програма за поддръжка на устната кухина и зъбите на кучето би трябвало да започне още на възраст 6 до 7 месеца. По това време процесът на растеж, продължаващ при малките кучета прибл. 8 до 10 месеца, е почти завършил.
Quick Order Without registration
I agree with terms and conditions and privacy policy of the site.
The order is sent. We will call you for more information.