КУЧЕТА +-
КОТКИ +-

Royal Canin Jack Russel - за кучета порода Джак Ръсел над 10 месеца 1.5кг

33,99 лв.
  • Brand: Royal Canin
  • Cat No: 89887
+ -
Buy
Please choose:

Комплекс за мускули и жизненост: Джак ръсел териерът е известен със своя жизнен темперамент.Тази формула допринася за поддържане  на мускулната маса благодарение на адаптираното съдържание на протеин. Освен това е обогатена и с комплекс от антиоксиданти, за да поддържа жизнеността на джак ръсел териера.

Дентално здраве: Тази формула допринася за намаляване образуването на зъбен камък благодарение на вещества, свързващи калция.

Здрави кожа и козина: Храната ROYAL CANIN® Jack Russell Terrierподпомага защитната роля на кожата чрез изключителен комплекс и поддържа здравето на кожата и козината със съдържанието на ЕПА и ДХА. Обогатена е и с масло от пореч.

Специална форма на гранулата: Формата, размерът и текстурата на гранулата са специално адаптирани за челюстта на джак ръсел териера.

СЪСТАВ:Дехидратиран птичи протеин, ориз, царевица, пшеница, изолат от растителен протеин*, животински мазнини, хидролизирани животински протеини, пулп от цвекло, царевичен глутен, минерали, рибено масло, соево масло, мая и части от нея, фрукто-олигозахариди, хидролизирани дрожди (източник на мано- олигозахариди), масло от пореч (0,1%), екстракт от невен (източник на лутеин), хидролизирани ракообразни (източник на глюкозамин), хидролизиран хрущял (източник на хондроитин). ДОБАВКИ (на кг): Хранителни добавки: Витамин A: 29500IU, Витамин D3: 800IU, E1 (Желязо): 45мг, E2 (Йод): 4,5мг, E4 (Мед): 14мг, E5 (Манган): 59мг, E6 (Цинк): 137мг, E8 (Селен): 0,1мг - Технологични добавки: Клиноптилолит с утаечен произход: 10г - Сензорни добавки: Екстракт от чай (източник на полифеноли): 150мг - Консерванти - Антиоксиданти. АНАЛИТИЧНИ СЪСТАВКИ: Протеини: 30,0% - Сурови мазнини: 16,0% - Сурова пепел: 6,0% - Сурови влакнини: 1,4% - На кг: ЕПА/ДХА: 3г/кг - Пентанатриев трифосфат: 3,5г/кг. УКАЗАНИЯ ЗА ХРАНЕНЕ: виж таблицата. За кода на партидата, регистрационния номер на фабриката и датата на годност: вижте на опаковката. Да се съхранява на сухо и прохладно място.

 

*L.I.P.: протеини, подбрани на базата на много висока усвояемост.

Quick Order Without registration
I agree with terms and conditions and privacy policy of the site.
The order is sent. We will call you for more information.