КУЧЕТА +-
КОТКИ +-

Royal Canin French Bulldog Adult - за кучета порода френски булдог на възраст над 12 месеца 3кг

49,99 лв.
  • Brand: Royal Canin
  • Cat No: 39332
+ -
Buy
Please choose:

Храна, специално създадена за Френски Булдоци над 12 месеца.

ПОДДЪРЖА ИДЕАЛНО ТЕГЛО: С оптимално ниво на протеини и подсилена с L-карнитин, French Bulldog Adult помага да се поддържа мускулна маса, като същевременно стимулира мастния метаболизъм.

ЗДРАВИ КОСТИ И СТАВИ: Подсилена с глюкозамин и хондроитин сулфат, French Bulldog Adult помага да се поддържа здравето на хрущяла и ставите, докато включените Омега 3 мастни киселини защитават от възпаления. Намалява миризмата на изпражненията. ОПТИМАЛНО ХРАНОСМИЛАНЕ: Създадена с L.I.P. протеини и обогатена с фрукто-олигозахариди (FOS), French Bulldog Adult осигурява оптимално храносмилане и баланс на чревната флора. Освен това помага да се намали чревната ферментация, която причинява газове и изпражнения с лоша миризма.

Специална гранула: СПЕЦИАЛНО ЗА БРАХИЦЕФАЛНАТА ЧЕЛЮСТ Формата на гранулата French Bulldog Adult е специално създадена за по-лесно взимане от кучето. Размерът и съставът подтикват дъвченето и допринасят за добра устно-зъбна хигиена. L.I.P протеини: L.I.P. = хиперсмилаеми протеини с над 90% усвояемост

Quick Order Without registration
I agree with terms and conditions and privacy policy of the site.
The order is sent. We will call you for more information.