КУЧЕТА +-
КОТКИ +-

БИОКИЛ BIOKILL, 500мл.

18,00 лв.
  • Кат. номер: 44348
+ -
Купи
Моля, изберете:

БИОКИЛ / BIOKILL против кокошинки, бълхи, хлебарки

БИОКИЛ / BIOKILL показания:

Високо ефективен биологично активен препарат с широк спектър на действие. С успех се използва срещу всякакви летящи и пълзящи паразити (бълхи, хлебарки, мравки, паяци, комари, мухи, кърлежи, въшки и др.), за обработка директно на животните или на техните обиталища.

БИОКИЛ / BIOKILL е напълно безвреден и може да се използва за обработка на птици и дребни гризачи и техните обиталища. 
Ефективен при внезапното премахване на външни паразити при птиците: кокошинки, пухоперояди и др.Освен птиците, може да се третират инвентара и стените.
С дълготраен ефект - 2 до 4 седмици.

БИОКИЛ / BIOKILL няма неприятната миризма на други инсектициди и е безопасен за употреба и ефективен при борбата с насекоми.
Емуслията убива насекомите, като атакува нервните им мембрани. Действа за 5-10 минути, в зависимост от вида на насекомото, температурата и др.
Да не се пръскат главата на птицата, храната и водата.

БИОКИЛ / BIOKILL може да се ползва с успех при всички топлокръвни : кучета, котки и други животни, както и за третиране на постелята и къщичката.
За вредители по растенията също действа безотказно!

БИОКИЛ / BIOKILL състав:

Permethrin  
Alkylaryl sulphonate 
Petroleum distillates

Благодарение на уникалната си формула, Biokill е безопасен за хората и домашните любимци. След употреба не е необходимо да напускате помещенията. Biokill няма неприятната миризма на други инсектициди и е безопасен за употреба и ефективен при борбата с насекоми.
Емуслията убива насекомите, като атакува нервните им мембрани. Действа за 5-10 минути, в зависимост от вида на насекомото, температурата и др.
Действието на продукта е сигурно, независимо, че е малко по-бавно в сравнение с традиционни аерозоли. Инсектицидът Biokill не съдържа пропелант за разлика от други аерозоли и не натоварва въздуха в помещенията. 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!