КУЧЕТА +-
КОТКИ +-

Bravery Chicken Medium & Large Breeds Adult Dog - за израснали кучета от средни и едри породи с пилешко 12 кг

155,90 лв.
  • Марка: Bravery
  • Кат. номер: 661112
+ -
Купи
Моля, изберете:

Пълноценна супер премиум беззърнена храна за израснали кучета от средни и едри породи с пилешко.

Bravery е изцяло натурална храна. Няма добавени изкуствени оцветители, подсладители или консерванти! Поради отсъствието на каквито и да е зърнени култури и наличието на единствен първокласен протеин от пилешко месо, храната е хипоалергенна. Благодарение на балансираните си натурални съставки, Bravery осигурява идеална грижа и цялостно укрепване на тялото.

 

    Подкрепа на имунната система:

MOS + ß-Глюкани

Комбинираното действие на MOS и β-глюкани значително стимулира имунната система.

    Сърдечно-съдово здраве:

Ω (EPA + DHA) + Таурин

Тауринът е полезен за предотвратяването на някои кардиомиопатии, докато Ω-3 мастни киселини (EPA и DHA) спомагат за усилване на сърдечната функция.

    Добро зрение:

DHA + Таурин

Тауринът е аминокиселина, спомагаща за доброто зрение, докато Ω -3 мастни киселини (EPA и DHA) са необходими за здравината на ретината.

    Оптимални енергийни нива:

L-карнитин

L-карнитинът спомага за превръщането на телесните мазнини в мускули и енергия, предотвратявайки натрупването на излишни телесни мазнини и помага за предотвратяване на мускулните увреждания по време на активност.

    Грижа за стомашно-чревния тракт:

FOS + MOS + естествени фибри

Комбинираното действие на FOS като пребиотик, MOS влияещи над контрола на патогенните микроорганизми и естествените фибри (разтворими и неразтворими) подобряват чревната флора и благоприятстват прехода на вещества през тракта.

    Грижа за кожата и козината:

Ω6 + Ω3 + Биотин

Високите нива на биотин (важни за синтеза на кератин), комбинирани с Ω 3 и Ω 6 мастни киселини подобряват здравето на кожата и се грижат за сияйната козина.

   Фактор против стареене:

SOD (контрол на свободните радикали) + VIT.E + SE

Концентриран сок от пъпеши, богат на първични антиоксиданти, комбиниран с витамин Е и селен, образува силен антиоксидантен комплекс, който предотвратява образуването на свободни радикали.

    Мозъчно здраве:

Ω3 (EPA + DHA)

Ω3 мастни киселини (EPA и DHA), подпомагат правилното развитие на нервната система, като допринасят за подобрената оксигенация на мозъка при по-възрастните животни, като същевременно подпомагат способността за учене на младите животни.

    Орална грижа:

Мента

Добрата билка е важна за свежия дъх на нашите любимци!

    Контрол на миризмите:

YUCCA

Юка помага за предпазване на червата и черния дроб от амоняк, като същевременно намалява миризмата на изпражненията.

    Грижа за ставите:

Глюкозамин+ Хондроитин

Хондроитинът и глюкозаминът са основни компоненти на хрущяла, с допълващи се ефекти върху поддържането на доброто състояние на ставите.

 

Състав:

Дехидратирано пилешко месо, тапиока, мазнина от домашни птици (Източник на Ω-6 мастни киселини), грах, мая и екстракт от мая-Saccharomyces cerevisiae (Източник на мананолигозахариди – MOS and β-глюкани), рибено масло (Източник на Ω-3-EPA и DHA мастни киселини), хидролизиран пилешки черен дроб, сладък картоф, рожков, картофен протеин, дехидратирани яйца, захарно червено цвекло, хидролизиран пилешки протеин, инулин (разтворима цикория, източник на фосфоолигозахариди – FOS), естествена целулоза (източник на неразтворими фибри), минерали, разтворими хранителни фибри - ектсракт от Plantago ovata, етерични масла (риган, канела, детелина, мащерка, розмарин, мента, зелен чай), хидролизирани ракообразни (източник на хондроитин), хидролизиран хрущял (Източник на глюкозамин), юка, концентрат от лиофилизиран сок от пъпеши (богат на супероксид дисмутаза-SOD).

 

Аналитичен състав:

  • Протеини: 26 %
  • Мазнини: 15 %
  • Пепел: 7.9 %
  • Фибри: 2.5 %
  • Калций: 1.6 %
  • Фосфор: 0.95 %
  • EPA + DHA: 0.56 %
  • Глюкозамин хлорхидрат: 380 mg/kg
  • Хондроитин сулфат: 240 mg/kg

 

Инструкции за хранене
Тегло на кучето (кг) Препоръчителна дневна доза (г/ден
12 кг 192
20 кг 282
30 кг 383
40 кг 475
50 кг 561
+60 кг 644

Това са препоръчителни количества. Порциите могат да варират в съответствие с възрастта, активността и темперамента на вашето куче. Винаги осигурявайте достъп до прясна и чиста вода.

Водете кучето периодично на преглед при ветеринар.

В случай, че кучето ви преди това не е хранено с тази храна, препоръчваме замяната и да бъде направена постепенно, в продължение на 5-10 дни. Смесвайте старата и новата храна в пропорции 3:1; 2:1; 1:1 и обратно, докато не заместите напълно с новата храна.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!