КУЧЕТА +-
КОТКИ +-

Royal Canin French Bulldog Puppy - за кучета порода френски булдог на възраст от 1 до 12 месеца 3кг

54,99 лв.
  • Марка: Royal Canin
  • Кат. номер: 32002
+ -
Купи
Моля, изберете:

Храна, специално създадена за кученца Френски Булдоци от 2 до 12 месеца.

Оптимално храносмилане: Създадена с високо усвояеми L.I.P. протеини, French Bulldog Junior съдържа и цвеклова каша, фрукто-олигозахариди (FOS) и мано-олигозахариди (MOS) за поддръжане на баланса на чревната микрофлора. Съдържа рибено масло, богато на мастни киселини (EPA/DHA), които имат противовъзпалителни функции и помагат да се предпази храносмилателната лигавица.

Задоволява и най-капризните: Със своите специално създадени размер, форма и състав, French Bulldog Junior задоволява и най-капризните кученца.

Силни естествени защити: Защитата на майчините антитела намалява бързо в дните след раждането. За да помогне да се развият естествените защити на кученцето, French Bulldog Junior използва синергичен комплекс антиоксиданти, базирани на витамини Е и С, таурин, лутеин и MOS.

Специално за брахицефалната челюст: Формата на гранулата French Bulldog Junior я прави лесна за захапване,а размерът и съставът й подтикват към дъвчене и допринасят за добра устно-зъбна хигиена от съвсем млада възраст.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!