КУЧЕТА +-
КОТКИ +-

Dog Trace d mute - нашийник против лаене за средни и големи породи

222,50 лв.
  • Марка: Dog Trace
  • Кат. номер: 48996
+ -
Купи
Моля, изберете:
Електронен нашийник срещу нежелан лай - подходящ за големи породи кучета (rotwailer, питбул, доберман, Great Dane, и т.н.) .
Благодарение на различни по сила токови импулси и звукови сигнали, които са регулируеми в три нива, тя е подходяща за големи породи кучета.
Някои кучета по различни поводи имат прекомерен лай или вой и по този начин може да доведе до разногласия между съседи или причина за оплакване. 
Dog Trace mute помага да научите Вашето куче да мълчи и по този начин се избягват тези неприятни ситуации. Също така се превръща в идеалното допълнение за ефективно обучение.Нашийника не работи на принципа на звука, но отговаря на вибрациите на гласните струни. Това означава, че яката не може да се активира от друго куче, което лае в съседство.Поради тази причина, яката трябва да бъде правилно поставена и затегната.Електронния нашийник използва модерна технология, на базата на едночипов микропроцесор.Нашийника е много лесен за използване, компактен и устойчив на вода, и затова е подходящ за всяка ситуация. 
Принцип на действие :
В режим на готовност, устройството чака  звука кучето. По време на първото излайване,нашийника излъчва звуков сигнал или аудио сигнал и слаб импулс, чийто интензитет зависи от избрания режим. Ако кучето продължава да лае, устройството отново издава звуков сигнал и по силен токов импулс.Този токов импулс става все по силен с всяко ново излайване. След като кучето спре да лае и направи пауза от 10-15 секунди ситемата се връща отново в режим на готовност.
 
Таблица режими
Първи - само аудио корекция
Втори - аудио сигнал и слаб токов импулс
Трети - аудио сигнал и среден токов импулс
Четвърти - аудио сигнал и силен токов импулс
Петият - аудио сигнал и нарастващ по сила токов сигнал в 5 нива
Характеристика
Размери: 39 × 40 × 72 mm
Тегло: шейсет и пет грама
Захранване: CR2 3V литиева батерия
Живот на батерията: 6 месеца в режим на готовност
За кучета с обиколка на врата: 20-70 cm
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!