КУЧЕТА +-
КОТКИ +-

Piper Cat Sterilised Tuna - 45% месо и месни продукти, 10% риба тон 100 гр.

3,99 лв.
  • Марка: Piper
  • Кат. номер: 102755
+ -
Купи
Моля, изберете:

Пълноценна храна за кастрирани котки от всички породи без зърно.

Предлага се с два вкуса - заек и риба тон.

Точно подбрани суровини, благодарение на които съдържанието на хранителни вещества покрива специфичните хранителни изисквания на котките, които са претърпели стерилизация.

Piper Sterilized стимулира и контролира хода на всички метаболитни процеси, осигурява поддържане на постоянно телесно тегло, без да създава както недостиг, така и излишък от хранителни вещества. Той е източник на протеин с много висока смилаемост и биологично качество, богати на всички основни аминокиселини.

Добавянето на L-карнитин увеличава ефективността на метаболизма на мастните киселини, благодарение на което храната е лесно усвояема, което намалява риска от наднормено тегло и затлъстяване. Освен това този процес се засилва чрез обогатяване на храната с йод - съставка на хормоните на щитовидната жлеза, отговорни за поддържането на метаболитния баланс на целия организъм. Благодарение на подходящия производствен метод и прецизния избор на суровини храната се характеризира с високи коефициенти на смилаемост на всички хранителни вещества и е подходяща за нуждите на храненето на стерилизирани котки от всички породи.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!