КУЧЕТА +-
КОТКИ +-

Chris Christensen Black on Black - шампоан за черна козина, изключителна почистваща способност и нанасяне на цвят с едно приложение 118 мл.

24,00 лв.
  • Марка: Chris Christensen
  • Кат. номер: 1070
+ -
Купи
Моля, изберете:

Chris Christensen Black on Black
Професионална серия за цвят
Формула за черна козина
Изключителна почистваща способност и нанасяне на цвят с едно приложение. Премахване на червеникави оттенъци на черната козина.
Целта на формулата черно на черно е да се премахнат червеникавите оттенъци. Не бихме искали да боядисвате Вашия любимец,защото боята остава извън епидермиса, втвърдява козината и оставя следи по ръцете. Вместо това смесваме черното със зелен пигмент. Причината козината да има червени оттенъци е, че по-тъмно черната козина има повече червен пигмент, който се намира под връхчетата на косъма. Когато външната част на козината изсветлява под въздействието на външни фактори, като слънчевите лъчи, червеният пигмент става видим. Това, което уравновесява цвета е зеленото. Chris Christensen Systems Black On Black има намалена молекулярна структура, която е като топката за голф към баскетболната топка. Молекулярната структура на Chris Christensen systems е толкова фина, че може да отиде под епидермиса и там да почисти и замени пигмента, без да използва тежки химикали. Неутрализираме червения пигмент, като добавяме зелен, като по този начин възвръщаме предишния черен цвят на козината. Едновременно с това придава блясък на козината, тъй като отразява и подсилва цвета отдолу.
СВОЙСТВА:
#1 Изключителна почистваща способност и нанасяне на цвят с едно приложение.
ПРЕДИМСТВА:
#1 Система, която оцветява пигмента. Ниска молекулна плътност (малки частици цвят), които проникват в горния пласт козина,
където е епидермиса, без да използва тежки химикали.
#2 Неутрализира нежеланите петна, които не могат да се отстранят с почистване и нанася желаните тонове.
#3 Не остава на външната повърхност на косъма и по този начин позволява светлината да преминава през прозрачната
повърхност на косъма, като подсилва цвета и блясъка.
#4 Траен цвят, който няма да остави следи по ръцете или дрехите и ще трае поне 4 седмици.
#5 Киселинен баланс, който затваря и стяга епидермиса, като подсилва цвета и блясъка.
Формулата черно на черно се използва на черна козина или на цветни породи, махагонени, тъмно шоколадови или с тъмни шарки.
Няма да промени цвета на махагон или тъмно кафявите петна. Ако козината на Вашия любимец е в два цвята, използвайте първо формулата бяло на бяло на белите участъци, измийте, след това нанесете Black on Black на тъмните участъци. Ако случайно сте покрили белите участъци с формулата Black on Black, не се притеснявайте, тъй като вече сте нанесли формулата White on White.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!