КУЧЕТА +-
КОТКИ +-

Beaphar Multivitamin Paste - паста 100 гр.

15,30 лв.
  • Марка: Beaphar
  • Кат. номер: 65641
+ -
Купи
Моля, изберете:

Добавка към храната на котки. Beaphar мултивитаминна паста за котки е с две функции в една туба. Комбинацията на мултивитаминна паста с кондиционираща паста предотвратява кожни проблеми и осигурява прекрасна козина. Продуктът гарантира, че вашата котка ще бъде здрава и жизнена повече откогато и да е било.

Мултивитаминна паста:

Витаминната паста съдържа всички витамини и минерали, от които вашата котка има нужда, за да се чувствува здрава и в превъзходно състояние. Тауринът е добавен за добра функция на очите на вашата котка. Той не може да бъде произведен от самата котка, ето защо е необходимо да се набавя допълнително. Естественият източник на калций в тази паста пък е млякото. Това го прави много лесно усвоим за вашата котка.

Кондиционираща паста:

Кондициониращата паста съдържа допълнително минерали и BIO-MOS (Манан Олиго Захариди). BIO-MOS е естествен компонент на клетките на маята, който активно стимулира здравословна чревна флора на вашата котка.

Здравословната чревна флора в отговор на това осигурява:

-По-добро храносмилане;

-Повишени съпротивителни сили;

-Намаляване на негативното действие на вредните бактерии.

Резултатът е без чревни проблеми, здрава и щастлива котка.

Инструкция за употреба: Давайте на вашата котка по 3 см от пастата на ден. Това може да става с храната или директно от тубата.

Производител: Beaphar B.V.,Холандия

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!