КУЧЕТА +-
КОТКИ +-

Alpha Spirit

Alpha Spirit е различнa, иновативнa, вдъхновена! Опитахме се да се върнем към корените и да предложим на нашия домашен любимец естествена храна подхождаща да задоволи всичките му нужди в актуалната и вълнуваща среда, в която живее.
Alpha Spirit е създаден с ясна мисия – първите ни стъпки са да се върнем към естествената природа на нашите кучета, да им дадем идеалната храна от която се нуждаят, да ги стимулираме да покажат най-доброто, да събудим гордия дух на водача!
От 1920 г., ние развиваме семеен бизнес – производство в сектора на храни от животински произход за човешка консумация. Последните 20 години, са посветени на нашите приятели – на кучета и котки.
20 годишния опит на пазара и страстната ни отдаденост на нашата работа ни помогна да създадем уникални продукти с всички хранителни вещества, от които се вашия домашен любимец се нуждае.
Ние разработихме уникалната TENDERIZE TECHNOLOGY – Производствен процес на студена обработка на прясно месо, при която се сапазват всички натурални хранителни компоненти. Вашето куче ще усети разликата, ще я усетите и вие – ще забележите едно щастливо, добре нахранено куче пълно с енергия и с много повече жизненост.

Няма намерени продукти.