Категории

Храни

Храни
Показване:
Подреждане по:
За костенурки от 10 до 50см. Основна храна за костенурки пръчици с ливадни билки Осигуряват здравословен растеж и здрава черупка чрез използване на чисти растителни суровини Съдържа мултивитаминен комплекс и стабилизиран витамин С Опако..
4.40 лв
За костенурки от 10 до 50см. Основна храна за костенурки пръчици с ливадни билки Осигуряват здравословен растеж и здрава черупка чрез използване на чисти растителни суровини Съдържа мултивитаминен комплекс и стабилизиран витамин С ..
7.30 лв
  Изцяло растителни съставки като полскитреви и др., внимателно подбрани според високото си съдържание на влакнини и ниско съдържание на протеини, важно за здравето на храносмилателната им система. Основните витамини и минерали осигуряват д..
18.70 лв
Изцяло растителни съставки като полскитреви и др., внимателно подбрани според високото си съдържание на влакнини и ниско съдържание на протеини, важно за здравето на храносмилателната им система. Основните витамини и минерали осигуряват добро здраве ..
6.60 лв
Висококачествени хранителни пръчици за растителноядни влечуги С натурален плодов аромат за висока степен на приемане Стабилизиран витамин C за по-голяма устойчивост Чисти ..
6.40 лв
  Може да ги давате сухи или навлажнени с вода.Хранителна добавка за сухоземни костенурки, брадати гущери, зелени игуани, бодливи гущери и други всеядни и растителноядни видове. Състав: листа от ягоди и малини, маргаритки. Опаковка: 25г..
7.60 лв
Белите червеи са богати на протеини.    Може да ги давате сухи или навлажнени с вода. Индивидуална храна за костенурки, брадати гущери, зелени игуани, млади бодливи гущери и други всеядни и месоядни влечуги. ..
7.90 лв
Градинските треви и билки са богати на фибри.Можете да ги давате сухи или навлажнени с вода. Хранителна добавка за сухоземни костенурки, брадати гущери, зелени игуани, бодливи гущери и др. Растителноядни и всеядни влечуги. ..
7.60 лв
Замразените и сушени зелени тиквички са свежи и богати на важни за развитието витамини.Може да ги давате сухи или навлажнени с вода. Индивидуална храна за сухоземни костенурки, брадати гущери, зелени игуани, бодливи гущери и други всеядни и растителн..
9.00 лв
Замразените и сушени кайсии са свежи и богати на важни витамини, за развитието на Вашия домашен любимец.Може да ги давате сухи или навлажнени с вода. Индивидуална храна за сухоземни костенурки, брадати гущери, зелени игуани, бодливи гущери и други вс..
9.00 лв
Набавят нужните фибри на Вашия домашен любимец.Може да ги давате сухи или навлажнени с вода. Хранителна добавка за сухоземни костенурки, брадати гущери, зелени игуани, бодливи гущери и други всеядни и растителноядни видове. ..
7.60 лв
Замразените и малини са свежи и богати на важни витамини, за развитието на Вашия домашен любимец.Може да ги давате сухи или навлажнени с вода. Индивидуална храна за сухоземни костенурки, брадати гущери, зелени игуани, бодливи гущери и други всеядни и..
9.00 лв
Богата на фибри храна за Вашия домашен любимец.Може да ги давате сухи или навлажнени. Хранителна добавка за сухоземни костенурки, брадати гущери, зелени игуани, бодливи гущери и други всеядни и растителноядни видове. ..
7.60 лв
Полските треви и билки, богати на фибри.Полските треви и билки са богати на фибри. Можете да ги давате сухи или навлажнени. Хранителна добавка за сухоземни костенурки,брадати гущери,зелени игуани,бодливи гущери и др. растителноядни и всеядни влечу..
7.60 лв
Може да се използва и като хранителна добавка за гущери и сухоземни костенурки. Може да я давате суха или навлажнена с вода и допълнително калции, ако е необходимо. Състав: скариди и ларви на комар. Опаковка: 20гр.  ..
9.00 лв
Скакалците набавят нужните протеини на Вашия домашен любимец.Можете да му ги давате директно или навлажнени с вода. Индивидуална храна за костенурки, брадати гущери, млади бодливи гущери и други месоядни и всеядни видове. ..
9.50 лв
Ароматните цветя осигуряват на животните нужните им фибри.Може да се дават сухи или навлажнени с вода. Хранителна добавка за водни костенурки, брадати гущери, зелени игуани, бодливи гущери. ..
7.60 лв
Замразените и сушени червени чушки са свежи и богати на важни за развитието витамини. Можете да ги давате сухи или навлажнени с вода. Индивидуална храна за сухоземни костенурки, брадати гущери, зелени игуани, бодливи гущери и др. всеядни и расти..
9.20 лв
Замразените и сушени ябълки са свежи и богати на важни за развитието витамини.Можете да ги давате сухи или навлажнени с вода. Индивидуална храна за сухоземни костенурки, брадати гущери, зелени игуани, бодливи гущери и др. всеядни и растителноядни вле..
9.20 лв
Замразените и изсушени ягоди са свежи и богати на важни за развитието витамини.Може да ги давате сухи или навлажнени с вода. Индивидуална храна за сухоземни костенурки, брадати гущери, зелени игуани, бодливи гущери и други всеядни и растителноядни вл..
9.20 лв
Сушени гамаруси,богати на протеини.Можете да ги давате сухи или навлажнени с вода. Индивидуална храна за костенурки, брадати гущери, зелени игуани, млади бодливи гущери и др. месоядни влечуги. ..
9.00 лв
Полските треви и билки са богати на фибри. Можете да ги давате сухи или навлажнени. Хранителна добавка за сухоземни костенурки,брадати гущери,зелени игуани,бодливи гущери и др. растителноядни и всеядни влечуги. Състав: ехинацея,лайка. Опаковка:..
7.60 лв
Може да се дават сухи или навлажнени с вода. Хранителна добавка за водни костенурки, брадати гущери, зелени игуани, бодливи гущери. Състав: невен, хибискус, лайка, цвят царевица, роза, хмел. Опаковка: 50гр.  Производител:  ..
7.60 лв
Можете да ги давате сухи или навлажнени с вода. Хранителна добавка за сухоземни костенурки, брадати гущери, зелени игуани, бодливи гущери и др. Растителноядни и всеядни влечуги. Състав: Глухарче, коприва, цвят на роза. Опаковка: 25гр.  ..
7.60 лв
Може да ги давате сухи или навлажнени. Хранителна добавка за сухоземни костенурки, брадати гущери, зелени игуани, бодливи гущери и други всеядни и растителноядни видове. Състав: глухарчета, коприва, мента, градински чай.   Производител:..
7.60 лв
Можете да ги давате сухи или навлажнени с вода. Индивидуална храна за сухоземни костенурки, брадати гущери, зелени игуани, бодливи гущери и др. всеядни и растителноядни влечуги. Опаковка: 15гр.    Производител:  ..
9.00 лв
Може да ги давате сухи или навлажнени с вода. Индивидуална храна за сухоземни костенурки, брадати гущери, зелени игуани, бодливи гущери и други всеядни и растителноядни влечуги. Опаковка: 20гр.  ..
9.00 лв
Може да ги давате сухи или навлажнени с вода. Индивидуална храна за сухоземни костенурки, брадати гущери, зелени игуани, бодливи гущери и други всеядни и растителноядни влечуги. Опаковка: 15гр.   ..
9.00 лв
 Можете да ги давате сухи или навлажнени с вода. Индивидуална храна за сухоземни костенурки, брадати гущери, зелени игуани, бодливи гущери и др. всеядни и растителноядни влечуги. Опаковка: 10гр.  Производител:  ..
9.00 лв
  Може да ги давате сухи или навлажнени с вода. Индивидуална храна за сухоземни костенурки, брадати гущери, зелени игуани, бодливи гущери и други всеядни и растителноядни влечуги. Опаковка: 10гр.  Производител:  ..
9.00 лв
Може да ги давате сухи или навлажнени с вода. Индивидуална храна за сухоземни костенурки, брадати гущери, зелени игуани, бодливи гущери и други всеядни и растителноядни влечуги. Опаковка: 10гр.  Производител:  ..
9.00 лв
Можете да му ги давате директно или навлажнени с вода. Индивидуална храна за костенурки, брадати гущери, млади бодливи гущери и други месоядни и всеядни видове. Състав: Скакалци. Опаковка; 15 гр. Производител:  ..
9.00 лв
Може да ги давате сухи или навлажнени с вода. Индивидуална храна за костенурки, брадати гущери, зелени игуани, млади бодливи гущери и други всеядни и месоядни влечуги. Опаковка: 20гр.  Производител:  ..
7.50 лв
Нова ко-екструдирана храна за растителноядни влечуги - костенурки, игуани и др.   Предлага се в разфасовки от 250 и 1 000 мл.   Състои се от два слоя - външен кръг,който съдържа растителна смес и висококачествени протеини и мазн..
20.60 лв
Нова ко-екструдирана храна за растителноядни влечуги - костенурки, игуани и др.  Предлага се в разфасовки от 250 и 1 000 мл.  Състои се от два слоя - външен кръг, който съдържа растителна смес и висококачествени протеини и мазнини, и ..
7.50 лв
Основна гранулирана храна за сухоземни, сладко и соленоводни костенурки и гущери. Вкусните пелети съдържат жизнено важни съставки и калций за естествено изграждане на черупката и скелета. Предлага се в разфасовки от 100, 250 и 10 000мл. Съдържа..
3.30 лв
Основна гранулирана храна за сухоземни, сладко и соленоводни костенурки и гущери. Вкусните пелети съдържат жизнено важни съставки и калций за естествено изграждане на черупката и скелета. Предлага се в разфасовки от 100, 250 и 10 000мл. Съдържа..
68.70 лв
Основна гранулирана храна за сухоземни, сладко и соленоводни костенурки и гущери. Вкусните пелети съдържат жизнено важни съставки и калций за естествено изграждане на черупката и скелета. Предлага се в разфасовки от 100, 250 и 10 000мл. Съдържа..
5.50 лв
Висококалорична основна храна за костенурки и гущери. Sera Raffy I се състои от добре балансирана смес от гамарус, дребни скариди, аншуа, богати на калций и минерали. Може да се използва и за сухоземни костенурки и гущери. Препоръчваме комбин..
3.95 лв
Висококалорична основна храна за костенурки и гущери. Sera raffy I се състои от добре балансирана смес от гамарус, дребни скариди, аншуа, богати на калций и минерали. Може да се използва и засухоземни костенурки и гущери. Препоръчваме комбини..
7.10 лв
Висококалорична основна храна за костенурки и гущери Предлага се в разфасовки от 100, 250 и 3 000 мл. sera raffy I се състои от добре балансирана смес от гамарус, дребни скариди , аншуа, богати на калций и минерали. Може да се използва и за сухоземни..
56.50 лв
Висококачествена естествена храна за костенурки с гамаруси. Богат на естествени минерали и фибри. Хигиенична опаковка. Може да бъде отлично се комбинира с Tetra ReptoMin Turtle Food. ..
3.70 лв
Основна храна, подходяща за хранене на всички видове сухоземни костенурки. Съдържа всички основни видове хранителни вещества за естествен прираст и здраве. Съдържа комплекс мултивитамини и минерали за укрепване и резистентност към болести. Б..
15.70 лв
Основна храна, подходяща за хранене на всички видове сухоземни костенурки. Съдържа всички основни видове хранителни вещества за естествен прираст и здраве. Съдържа комплекс мултивитамини и минерали за укрепване и резистентност към болести. Б..
14.80 лв