Kong Classic Rope - идеална играчка с въже, за безкрайни игри и яростно дъвчене,три размера

Kong Classic Rope - идеална играчка с въже, за безкрайни игри и яростно дъвчене,три размера
Модел: 18418
Наличност: В наличност
26.90 лв

Опции


* Размер:
Името на KONG Classic не е случайно. С него получавате една доказала се с времето класическа играчка за кучета, която благодарение на своята жилава текстура е идеална за безкрайни игри и яростно дъвчене, и дори може да бъде напълнена с лакомства.

 

Кучетата имат естествен инстинкт да гонят и да дъвчат. С играчката KONG Classic предоставяте на своето куче играчка, която в продължение на десетилетия е обичана и предпочитана от кучетата, е която е създадена специално да задоволява този инстинкт. Класическия вариант сред всички продукти KONG е направен от натурален каучук с приятна текстура, която примамва кучето да я захапе и да я гриза с удоволствие.

KONG Classic е идеалният начин да прогоните скуката, затова играчката е много подходяща за хвърляне и донасяне, когато сте навън сред природата заедно със своето куче. Една характерна особеност за нея е това, че тя може да отскача и да се премята в съвсем непредвидима посока , което допълнително стимулира инстинктите на кучето за лов и гонене и създава още по-голямо забавление и веселба.

Перфектният инструмент за весела и забавна игра на Вашето куче! Въжето Ви позволява да хвърлите играчката още по надалече, а забавената му форма прави скачането му на случаен принцип, за да даде на кучето ви допълнително предизвикателство!

Конг е изработен от изключително здрав естествен каучук.

РАЗМЕРИ:

1. M - 58см.,цена 26.90лв.

2. L -60см.,цена 28.90лв.

3. XL -63см.,цена 43.90лв.