Kong Classic Biscuit Ball Large

Kong Classic Biscuit Ball Large
Модел: 21280
Наличност: В наличност
40.50 лв

Топката KONG Classic Biscuit Ball е специално измислена за кучета със здрава захапка, които обичат да гонят играчките си, да ги ловят и после дълго дълго да ги дъвчат.Tопката за кучета е направена от здрав естествен каучук и може през отвора да бъде напълнена с лакомства.

 

Кучето ви обича да играе с топки, но досега винаги е разкъсвало всяка попаднала му топка за съвсем кратко време? В такъв случай KONG е правилният избор за Вас.

Кучешката играчка е изработена от изключително здрав естествен каучук и е идеална за големи и малки кучета със силна захапка. Тя е здрава и много издържлива играчка, а освен това има отвор, който Ви дава възможност да я напълните с лакомства, като по този начин я направите още по-привлекателна за кучетата, а тя ще ги възнаграждава с апетитни хапки след успешния лов.

И за да бъде играта с нея още по-забавна, тя се отличава с невероятно сила на отскачане. Топката KONG скача нависоко и надалеч, така че кучето да може да я гони и лови. В сравнение с други топки за кучета, този модел е направен от особено здрав материал, така че Вие и вашия четирикрак приятел да можете да й се радвате дълго време.