Kong Classic - идеална играчка за безкрайни игри и яростно дъвчене, шест размера

Kong Classic - идеална играчка за безкрайни игри и яростно дъвчене, шест размера
Модел: 19752
Наличност: В наличност
15.00 лв

Опции


* Размер:Името на KONG Classic не е случайно. С него получавате една доказала се с времето класическа играчка за кучета, която благодарение на своята жилава текстура е идеална за безкрайни игри и яростно дъвчене, и дори може да бъде напълнена с лакомства.

Кучетата имат естествен инстинкт да гонят и да дъвчат. С играчката KONG Classic предоставяте на своето куче играчка, която в продължение на десетилетия е обичана и предпочитана от кучетата, е която е създадена специално да задоволява този инстинкт. Класическия вариант сред всички продукти KONG е направен от натурален каучук с приятна текстура, която примамва кучето да я захапе и да я гриза с удоволствие.

KONG Classic е идеалният начин да прогоните скуката, затова играчката е много подходяща за хвърляне и донасяне, когато сте навън сред природата заедно със своето куче. Една характерна особеност за нея е това, че тя може да отскача и да се премята в съвсем непредвидима посока , което допълнително стимулира инстинктите на кучето за лов и гонене и създава още по-голямо забавление и веселба.

Играчката KONG Classic ще стане още по-привлекателна за кучето Ви, ако я напълните с подходящи по размер лакомства, например с малки кокалчета или други лакомства за дъвчене, които просто трябва да напъхате през дупчицата. Когато кучето "залови" KONG  Classic, то може да си извади от нея някоя малка вкусотийка.

Много собственици на кучета споделят, че техният любимец е прекарал часове наред с KONG Classic, опитвайки се да извади всичко от нея. Така тя осигурява занимание, което развива мисълта и съобразителността.

РАЗМЕРИ:

1. за кучета с тегло до 2кг.,цена 15 лв.

2за кучета с тегло до 9кг.,цена 16 лв.

3. за кучета с тегло от 7 до 16кг.,цена 22 лв.

4.за кучета с тегло от 13 до 30кг.,цена 25 лв.

5. за кучета с тегло от 27 до 41кг.,цена 39 лв.

6. за кучета с тегло над  38кг.,цена 49 лв.